Leer jezelf en anderen beter kennen met BG5 | Zakelijke Human Design

We spenderen een aanzienlijk deel van ons leven aan werken, en het is cruciaal dat we leren hoe we ware voldoening en succes kunnen vinden in wat we doen. Als gecertifieerd BG5™ Carrière & Business Consultant richt ik me op het aanreiken van specifieke tools om jou te begeleiden naar jouw ideale werk of business en materiële overvloed. Daarnaast help ik bedrijven bij het creëren van financieel succes in een werkomgeving die zowel bevredigend is voor hun werknemers als voor het management. Onze diensten omvatten verschillende niveaus van BG5™ Carrière Design Analyses, van individuen tot bedrijven met medewerkers in dienst. De kern van mijn aanpak is de BG5™ Succes Code, die voor elk individu uniek is. Met behulp van geavanceerde mapping-software definiëren we cruciale aspecten die jou en jouw bedrijf helpen bij het vinden van de perfecte match in termen van werknemers, management en uitvoerend personeel. Wil je meer weten over hoe een BG5™ Carrière Design Analyse met de BG5™ Succes Code jouw pad naar succes kan verlichten? Lees dan zeker verder!

BG5 | Zakelijke Human Design Analyses

Hoe kan ik jou helpen

We bieden diverse soorten BG5 analyses aan om aan jouw specifieke behoefte te voldoen.
Alle analyses zijn gericht op ondernemers en leidinggevenden.
Ben je een ondernemer en overweeg je een bedrijfsoverdracht of een grote verandering binnen je onderneming? Misschien zal het Life-Shift traject beter aansluiten op je noden.

Verdiepende BG5 Analyse
€1600
 • Een op maat gemaakte analyse digitaal afgeleverd
 • Alle succes sleutels uitgewerkt
 • Gericht op een obstakel of probleem
 • Twee online coach – strategie 1:1 sessies inbegrepen

Krijg antwoorden, oplossingen en handvaten op vragen waarmee je misschien al jaren mee worstelt.

BG5 Life-Shift | QuickFix

€995
 • Specifiek gericht naar een obstakel of probleem
 • Onmiddellijk een oplossing
 • één online 1:1 sessie inbegrepen
 • Een basis analyse inbegrepen

Partnership BG5 Analyse

 • Een op maat uitgewerkte analyse
 • Ontdek jullie successen
 • Ontdek jullie uitdagingen

Penta BG5 Analyse

 • Voor ondernemingen met max 8 medewerkers in dienst
 • Ontdek welke skills nog nodig zijn in je onderneming
 • Ontdek hoe je met je medewerkers het best kunt omgaan
liever in groep een event, workshop of masterclass bijwonen

Ontdek de kalender

We organiseren op regelmatige basis events, reizen, workshops, lezingen en nog zoveel meer

Coming Soon
BG5™ Succes Sleutels

Carrière type

Je Carrière type laat zien hoe jij bent ontworpen om jezelf uit te drukken in de zakenwereld. Het begrijpen van jouw Type stelt je in staat om het doel van jouw unieke Carrière design te beleven en ermee te werken in plaats van ertegen te vechten.

Persoonlijke interactie

Hoe ben jij hier om jezelf uit te drukken in de wereld? Jouw Persoonlijke Interactie is een functie van jouw Carrière type. Het is het mechanisme dat jou in staat stelt om op een productieve en unieke manier jouw energie bij te dragen aan de wereld om je heen.

Besluitvormingsproces

Hoe maak jij beslissingen die voor jou werken? Jouw aanpak bij het nemen van beslissingen is jouw beste route naar het maken van betrouwbare keuzes die je op de juiste koers houden op jouw unieke reis door de zakenwereld.

Sleutelindicatoren

Jouw sleutelindicatoren zijn eenvoudige, maar krachtige aanwijzingen die jou laten weten of je op de juiste weg bent of niet.

Informatie verwerking

Hoe vat jij de informatie om je heen op? Jouw unieke design toont aan op welke manier je informatie verwerkt. Het is essentieel dat je in staat bent om wat er om je heen gebeurt op jouw eigen manier te integreren, zodat je optimaal gebruik kunt maken van jouw bijzondere talenten.

Werkomgeving

Hoe presteer je het beste op de werkvloer? De omgeving waarin je werkt heeft ook invloed op je succes. Misschien functioneer je het beste in één specifieke omgeving, of juist in verschillende soorten omgevingen.

Zakelijke vaardigheden

Wat voor zakelijke vaardigheden leg jij op de tafel? Binnen de BG5™ Succescode zijn er 12 zakelijke vaardigheden die van cruciaal belang zijn voor elke carrière of zakelijke onderneming. Je hebt een unieke set vaardigheden die je inzet in je werk.

Teamvaardigheden en eigenschappen voor kleine bedrijven

Wat is uw functie in een kleine groep? Deze 12 zakelijke vaardigheden werken ook op een specifieke manier wanneer je deel uitmaakt van een werkgroep of klein bedrijf. De BG5™ Succescode biedt een gedetailleerde kaart die laat zien wat jij aan de groep toevoegt en wat mogelijk ontbreekt in de mix.

De negen functies

Er zijn negen basisfuncties in de BG5™ Succescode die je helpen om optimaal te presteren op de werkvloer. Elke functie heeft een ander doel en biedt specifieke eigenschappen waarmee je jezelf kunt uiten in je werk. Jouw BG5™ Succescode bepaalt welke functies jouw meest consistente sterke punten zijn.

Schaduwen en afleidingen

Wat zijn de elementen in de zakelijke wereld die je van je hoofddoel afleiden en je energie en tijd verspillen? Je BG5™ Succescode identificeert de gebieden waarop je niet bent ontworpen om je te concentreren, gebieden die je beter kunt vermijden of aan anderen kunt overlaten om te beheren. Deze afleidingen zijn echter ook aspecten van het leven die je enorm interesseren, zo niet fascineren. Er zijn lessen te leren in deze afleidende gebieden, waar je uiteindelijk praktische wijsheid kunt opdoen.

De perceptie van anderen over jou

Wat denken andere mensen van jou? Een belangrijk onderdeel van je BG5™ Succescode, samen met je Carrièretype, is hoe anderen met jou omgaan. Je hebt een specifieke rol die je moet vervullen en als je dat doet, zal je je doel in de wereld realiseren.

Ontdek je levensdoel

Wat is je purpose? Als je je vaardigheden en talenten in de wereld inzet, manifesteer je je levensdoel. Het algemene thema van je levensdoel en de unieke bijdrage die je hier wilt leveren, heeft wegwijzers die je helpen om je af te stemmen op je ware carrière pad. We laten je de kaart zien, maar alleen jij kunt ontdekken waar dat pad je brengt.

Ontdek en benut jouw unieke talenten

Algemene thema’s, sterke punten en bijdragen, eigenschappen en kwaliteiten
Wat is jouw totaliteit? Jouw gaven vertegenwoordigen een unieke samenstelling van Sterke punten, Bijdragen, Eigenschappen en Kwaliteiten die alleen jij de wereld kan brengen. De gedetailleerde chart van uw BG5™ Succescode stelt je in staat om de synergie van talenten die je in elke onderneming inbrengt volledig te integreren, te begrijpen en te gebruiken.

Sterktes in grote groepen

Heb je affiniteit met grote groepen of liever in kleinere bedrijven? Met de BG5™ Succes Code zijn er ook oplossingen beschikbaar voor bedrijven en groepen met meer dan 8 personen. Ben je een geschikte kandidaat voor het creëren van een gewenste mix van tevreden, creatieve, loyale en enthousiaste individuen die een groot bedrijf of organisatie succesvol kunnen maken?

Geraak je er niet aan uit?

Contacteer mij of boek hier een verkennend gesprek in