BG5® Strategische transformatie

Holistisch leiderschap

Sta efkes stil en denk terug

Vijf, tien, of zelfs twintig jaar geleden
had je ooit kunnen vermoeden dat je leven er nu zo uit zou zien?
Opgeslorpt in de hedendaagse ratrace, maar eigenlijk goed genoeg beseffen dat dit het niet meer is?
Het is een sluimerende sleur die ongemerkt bezit van je neemt. En soms, in een onbewaakt moment, flitst de vraag door je hoofd: “Is dit nu mijn leven?
Het zijn momenten die je doen beseffen dat er meer is…

“Het pad van verandering
is een reis en geen race! “

Op zoek naar vervulling

Voor anderen heb je misschien het succes bereikt dat je verdient. Je hebt een huis die anderen bewonderen, een gezin waar je trots op bent, en een carrière waar velen jaloers op zijn. Jaarlijks trek je erop uit om de wereld te verkennen, jezelf te trakteren op een welverdiende reis of een citytrip zodat je even kunt ontsnappen aan de sleur. 
Thuisgekomen van zo’n reis voel je je opgeladen, klaar om weer aan de slag te gaan. Maar dan, sneller dan verwacht,  heb je alweer nood aan rust.
Het voelt aan als een leegte die niet gevuld wordt door materiële zaken of sociale status. ‘Wat heb ik te klagen?’ vraagt een stem in je hoofd, maar diep vanbinnen weet je dat het meer is dan dat.

Maar wat als ik je zeg dat het ook anders kan?!

Vaak voelen we ons vastgelopen in een cyclus die zich maar blijft herhalen, en het lijkt alsof we niet weten hoe we die kunnen doorbreken. Maar het goede nieuws is: je kunt hier vandaag nog verandering in brengen, nu op dit moment.
Verandering is een persoonlijke reis. Het is geen universele oplossing, geen formule die je kunt downloaden als een app of vinden in een winkelrek. Het is niet zoals een vakantie boeken, waarbij je even ontsnapt aan de realiteit om de leegte tijdelijk op te vullen. Verandering gaat over het diep graven in je werkelijke zijn, het ontdekken van je ware verlangens en angsten, en het begrijpen wie je werkelijk bent.

Als je dat knagende gevoel hebt, dat je zoveel meer uit je leven kunt halen dan wat je nu doet, dat je genoeg hebt van het alleen maar dromen zonder actie, dan is er iets fundamenteels dat je tegenhoudt. En dat ene ding, dat essentiële element dat vaak ontbreekt, is passie. 

Want passie is de brandstof voor verandering, de vonk die je nodig hebt om je dromen om te zetten in realiteit.

Passie is meer dan enthousiasme of een hobby. Het is een diepgewortelde kracht die richting geeft aan je leven, die je motiveert om ‘s ochtends op te staan en de wereld iets te bieden dat alleen jij kunt geven. Het is die innerlijke stem die zegt: ‘Dit is wie ik ben, en dit is wat ik te bieden heb.’

Als je je passie vindt, wordt alles anders. Werk wordt niet langer een taak, maar een expressie van je ware zelf. Uitdagingen worden kansen om te groeien en te leren. En het leven wordt een avontuur vol betekenis en voldoening.

Life-Shift

Een periode van Doorbraken en Groei Waarin Je Je Passie Ontdekt, Je Talenten Maximaal Benut en Leert om het Oude los te laten
en het Nieuwe hoofdstuk te omarmen.

 • Sta elke ochtend op met een gevoel van voldoening, wetende dat je bijdraagt aan iets waar je gepassioneerd over bent.
 • Herontdek de opwinding en passie die je ooit ervaarde toen je startte.
 • Bevrijd jezelf van de dagelijkse sleur en leef niet langer op automatische piloot.
 • Ervaar rust in je hoofd, waardoor je meer voldoening en welzijn ervaart.
 • Ontdek wat je écht drijft en wat je écht gelukkig maakt, zowel professioneel als persoonlijk.
 • In staat zijn om het oude los te laten en het nieuwe pad vol vertrouwen te bewandelen

Wat mag je verwachten?

Onze diensten zijn ontworpen om je te begeleiden bij elke stap van je transitiereis. Het combineert individuele begeleiding met de expertise van professionals, en is verrijkt met een ervaring die je helpt jezelf te ontdekken en te ontwikkelen op manieren die je misschien nooit voor mogelijk had gehouden. 
Tijdens onze begeleiding houden we er ook rekening mee dat iedereen anders is en dat de één meer tijd nodig heeft dan de ander om de vooropgestelde doelen te bereiken.
Met andere woorden, de fases zijn altijd een gemiddelde periode om jouw doelen te bereiken.
Bij ons gaat het niet om de duurtijd maar om het resultaat.

Ons team

We begrijpen dat verandering een specifieke aanpak vereist. Daarom hebben we samenwerkingen opgezet met een groep van gerenommeerde experten uit verschillende domeinen. Hun expertise is een meerwaarde om je bijkomende kennis en inzichten te geven die nodig zijn om te kunnen veranderen.

BG5 Life-Shift

Hoe wij het aanpakken

Onze diensten zijn stapsgewijs opgebouwd en in fasen verdeeld, je begint bij het begin en groeit verder in je eigen tempo. Op die manier garanderen we een succesvolle verandering als ondernemer, werkgever of leidinggevende.

Visual Life Shift

Fase 1 | Clarety-Kick

Is de meest intense periode, waar je ontdekt wie je bent, wat je passies zijn en waar je vervulling van krijgt. Na deze fase is het duidelijk welke richting je uit kunt gaan.

Fase 2 | Freedom-Flow

Is een periode waar je mentale vrijheid zult creëren, je wordt omringd met top experten die actief deelnemen aan je groeiproces zodat je zal bereiken wat je wilt bereiken.
Na deze fase ben je in staat om je oude onderneming los te laten en daadwerkelijk actie te ondernemen.

Fase 3 | Time for action

Tijdens deze fase maken we een plan van aanpak op.
Voor diegenen die kiezen voor overdracht of een samenwerking, starten we eveneens deze procedure op met een team van partners.

Klaar om te transformeren en een nieuw hoofdstuk aan te boren

Zet dan nu de eerste stap

Plan hier jouw Life-Shift call in. Tijdens ons gesprek kom je te weten of ik jou kan helpen.

FAQ

Veel gestelde vragen

Dit traject is ontworpen om je te begeleiden bij elke stap van je transitiereis. Het combineert individuele begeleiding met de kracht en de expertise van andere professionals.

 • Gericht naar succesvolle ondernemers, leidinggevenden en werkgevers die willen veranderen of die reeds de sprong hebben genomen en niet de gewenste resultaten ervaren
 • Voor ondernemers die hun succesvolle business willen overlaten
 • Je bent bereid om te transformeren
 • Je bent bereid om actief mee te werken
 • Je staat open voor nieuwe inzichten
 • Je bent bereid om je verantwoordelijkheid op te nemen

Neen, uit ervaring weet ik dat loopbaanbegeleiding te vrijblijvend is. Onze diensten zijn speciaal ontworpen om diepgaande, persoonlijke en zakelijke transformatie te bieden met behulp van bewezen methoden.

Jij bent baas over je agenda en jij stelt je prioriteiten.
Besef, Als je alles laat zoals het is, zal alles blijven zoals het was.

Die kans zit er inderdaad in, wanneer we merken dat je er bijvoorbeeld nog niet klaar voor bent of omdat het misschien nu de moment nog niet is. We willen dat je het maximale uit onze diensten kunt halen.
Het feit dat je overweegt deel te nemen, toont al je toewijding en potentieel.

Onze diensten zijn high end, met andere woorden, we laten slechts een beperkt aantal ondernemers toe die volledig onze aandacht krijgen, we zetten alles in om de gewenste resultaten te bereiken bij onze klant. Wanneer er een klik is tijdens ons Life-Shift gesprek zal het investeringsbedrag meegedeeld worden.

Neen, iedereen start met Fase 1 | Clarety-kick, omdat alles aan elkaar hangt en stapsgewijs is opgebouwd

Ja, de overeenkomst is een teken van wederzijdse toewijding en professionaliteit. Het legt de basis voor een gestructureerd en serieus traject, wat jouw kansen op succes alleen maar vergroot. Het biedt duidelijkheid en zekerheid over wat je kunt verwachten.

Vergelijk het met een vrijblijvend gesprek waar we elkaar leren kennen en ik luister naar jouw noden. Voelen we beiden een klik dan kunnen we verder.

We garanderen een programma van de hoogste kwaliteit, voorzien van alle kennis, handvaten en ondersteuning die je nodig hebt om je persoonlijke en professionele potentieel te bereiken.

Wat Wij Beloven: Toegang tot deskundige begeleiding. Een diepgaand, gepersonaliseerd traject dat rekening houdt met jouw unieke behoeften en doelen. Een veilige omgeving die stimuleert tot groei, zelfontdekking en praktische toepassing van geleerde principes.

Jouw Verantwoordelijkheid: Wij kunnen de handvaten en begeleiding bieden, maar de toepassing en integratie van wat je leert, ligt in jouw handen.

Onze Inzet voor Jou: Wij zetten ons in voor jouw groei, succes en eventuele overname. Als je je volledig inzet en actief deelt in het proces, staan wij garant voor een ervaring die je leven zal transformeren. Ons doel is jou te begeleiden naar een staat van grotere zelfkennis, vrijheid en vervulling, het oude los te laten en het nieuwe te omarmen

Iedereen is anders en daar houden we rekening mee.
Weet dat, verandering een reis is en geen race!
Het traject zelf duurt ongeveer een 12 – 13 maanden.
Een overdracht van een onderneming duurt ongeveer 6 – 9 maanden
Een samenwerking duurt ongeveer 4 – 6 maanden

Stuur mij gerust een mailtje hello@samia-wielfaert.be