BG5 geeft je objectieve informatie

BG5 kan je helpen jezelf en je bedrijf op een veel dieper niveau te begrijpen. Het geeft objectieve informatie over je natuurlijke sterke punten en voorkeuren, en ook over hoe je het beste beslissingen neemt. Deze zelfkennis kan je helpen een bedrijf te creëren dat afgestemd is op wie je bent, met meer voldoening en succes als resultaat.

Het is geen “one size fits all” systeem. Het is gebaseerd op je specifieke genetica, waardoor het uniek is voor jou. Er zijn geen twee mensen die dezelfde chart hebben. 

De juiste beslissingen nemen

Als ondernemer dienen we constant beslissingen te nemen en vaak blijven we aarzelen of het wel de juiste beslissing is. Door de principes van Human Design te gebruiken kunnen we leren hoe meer op onze intuïtie of buikgevoel de juiste beslissingen kunnen nemen.

De juiste partnerships aangaan

Met het systeem van Human Design is het perfect mogelijk om een analyse te maken van verschillende profielen. Dit om te zien waar je complementair kunt zijn maar ook om een ander beter te begrijpen.

Je sterktes op de juiste manier inzetten

Of het nu de sterktes zijn van jezelf of van een collega of een onderaannemer . Het kan je helpen om ze efficiënter en effectiever te gebruiken, omdat je meer weet over hoe iemand werkt.

Business aanbod

Het aanbod voor business kan ingezet worden voor solo ondernemers & kleine ondernemingen (3-5 personen). Ben je met meer dan 5 personen in de onderneming, dan zijn er andere mogelijkheden, contacteer mij gerust.

Hoe kan ik je helpen

Ik laat je groeien

ik help je om te starten met hetgeen wat jij wilt en ik help je eveneens om iets af te werken. Op die manier kan je groeien als individu of als ondernemer met je onderneming.

Ik geef je concentratie

Jouw laten focussen op hetgeen wat noodzakelijk is één van mijn kernkwaliteiten. Op die manier gaan we stap voor stap richting je doelen.

Ik geef je efficiëntie

Geen bla bla maar to the point.

Ik maak of hou je financieel gezond

Je laten groeien is 1 iets, financieel gezond zijn is een ander paar mouwen, ook hiermee kan ik je helpen.

Meet Up Call

Geen idee of Zakelijke Human Design een meerwaarde voor jou kan betekenen? Boek een Meet Up Call in.