Human Design reading

Ontdek wie je werkelijk bent

Als individu durven we onszelf wel eens af te vragen wie we werkelijk zijn en wat ons doel is hier op deze aardbol.

Levensvragen…

Herkenbaar voor jou?

 • Is dit nu mijn leven?
 • Waar ben ik eigenlijk goed in?
 • Wat is mijn passie?
 • Waarom loop ik hier eigenlijk rond?
 • Wie ben ik eigenlijk?
 • Mijn leven is zo saai!
 • Waarom begrijpen ze mij niet?
 • Ik voel mij slaaf van alles en iedereen!
 • Ik mis iets maar weet niet wat!

Het leven, wat is het leven?

Eerlijk… ik heb geen klaar en duidelijk antwoord… Maar, wat ik wel weet is dat het leven één grote levensles is voor ieder van ons. Ik geloof dat we hier allemaal zijn met een bepaald doel, en wanneer we ons doel niet uitdragen dan geeft het universum ons enkele klappen om ons op het juiste pad te sturen.

Je hebt het misschien zelf al meegemaakt, je ontslag gekregen en daarna een supertoffe job gevonden, of misschien heb je ooit een scheiding meegemaakt en nadien de liefde van je leven ontmoet. En dan zeggen we in de volksmond “het is omdat het zo moest zijn”.


En eens…

we het ene obstakel overwonnen hebben kan het leven weer herbeginnen, dan ben je weer voor een tijdje “veilig” tot er zich een ander obstakel zich voordoet. Misschien denk je nu, ja Samia dat is de levenscyclus. Wel daar ben ik nog niet zo zeker van.


Wat ik wil bedoelen is

We zijn allemaal geboren met een soort van handleiding, laat ons zeggen onze unieke eigen blauwdruk. En wanneer we deze handleiding gebruiken in ons dagelijkse leven dan ervaar je vooral rust in je hoofd omdat je leeft in een bepaalde flow.

Een Human Design reading geeft je inzichten wie je bent en hoe je werkelijk functioneert.

Persoonlijk

Geen monoloog

Online of fysiek

Waar jij je het meest comfortabel bij voelt

De diepte in

Geen oppervlakkige info, wel diepgaand naar de kern

Praktisch

To the point en onmiddellijk inzetbaar

Begrijpbaar

Ik spreek in begrijpbare taal

Vraag vandaag nog jouw Human Design reading aan

Stap voor stap richting je authentieke zelf!

Ervaar voortaan rust in je hoofd!

Ontdek wie je werkelijk bent zodat je voortaan je mooiste leven kunt leven.

Testimonials

Deze mensen gingen je voor…

Het gaat dieper dan hetgeen je vindt op het internet. Samia luistert met begrip en respect naar je vragen en situaties. Dankbaar!

Tine Lemmens
Manifestor
De combinatie van haar gedrevenheid, ervaring en perfecte kennis vormen dan ook de basis van haar succes. Professioneel is ze één brok pure energie. Samia onderscheidt zich met haar coaching en sparring door haar creatieve helicopterview.
Katleen Vrombaut – cosmentis
Generator

Overtuigd?

Goeie keus! Klik op het kader hieronder en prik een datum, vul alle gegevens in, gebruik het juiste uur (je geboortecertificaat kan je opvragen via deze link) vervolgens zal je begeleid worden naar de betaalpagina. Na de betaling krijg je alle info toegestuurd per mail, check dus zeker je spam. Tot binnenkort!

€275

Human Design verdiepende reading

 • Hoe functioneer je optimaal in de maatschappij
 • Hoe leef je met zo min mogelijk weerstand
 • Hoe neem je het best beslissingen
 • Wat zijn je kwaliteiten
 • Wat zijn je valkuilen
 • Welke wijsheden kan je opbouwen
 • Wat is je levensdoel
 • Coaching inbegrepen
Business & carrière

Ben je ondernemer?

Misschien dat je liever afstemt op je onderneming, klik op onderstaande link voor meer info.

FAQ

Frequently Asked Questions – human design readings

Een reading duurt 120 minuten.

Ik begrijp je, Echter is er toch wel wat voorbereiding aan jouw reading. We gaan de diepte in zodat jij alle tools in handen krijgt om onmiddellijk aan de slag te kunnen. Stel jezelf eventjes de vraag ” Wat is het mij waard om de tools in handen te krijgen om meer rust te ervaren en te leven zonder weerstand?

Zodra je jouw reading hebt aangekocht krijg je een mailtje met de praktische info. Achter de schermen ga ik aan de slag om je reading voor te bereiden. Na de reading krijg je ook een rapport toegestuurd in PFD vorm.

Uiteraard! Het is geen monoloog maar we gaan in dialoog 🙂

Je hebt de keuze, of je gaat alleen aan de slag na de reading, of je laat je vervolgens coachen door mij om.

Oeps kan vervelend zijn, maar… geen nood, stuur mij een mailtje en dan toetsen we even af hello@samia-wielfaert.be

No worries, twijfel je tussen de verschillende diensten? Boek dan efkes een Meet Up Call in en dan luister ik naar jouw noden en geef ik je gericht advies welke dienst het meest aansluit op jouw vraag.

Tijdens een verdiepende reading gaan we de diepte in en leggen we de focus op jou als individueel persoon.

Tijdens een zakelijke reading is het niet alleen op jou persoonlijk gericht, maar ook op je onderneming.

Human Design is echt ruim en er hangen zoveel zaken aan elkaar dat het moeilijk is om mij enkel te focussen op de basis. Om die reden heb ik het uitgebreid naar een verdiepende reading zodat je meer tools in handen krijgt.