Van ‘moeten’ naar ‘willen’

Wat als… je kon ontsnappen aan het keurslijf van ‘hoe het hoort’  
Beeld je eens in hoe het voelt dat je niet meer werkt om te leven maar leeft om te werken aan iets dat impact kan hebben voor anderen.

Indien je liever luistert
Sta efkes stil en denk terug

Vijf, tien, of zelfs twintig jaar geleden
had je ooit kunnen vermoeden dat je leven er nu zo uit zou zien?
Opgeslorpt in de hedendaagse ratrace, maar eigenlijk goed genoeg beseffen dat dit het niet meer is?
Je avonden eindigen misschien vaak met het luisteren naar podcasts of het bekijken van YouTube video’s, in de hoop daar antwoorden te vinden op vragen die je niet eens hardop durft te stellen.

Het is een sluimerende sleur die ongemerkt bezit van je neemt. En soms, in een onbewaakt moment, flitst de vraag door je hoofd: “Is dit nu mijn leven?”

Het zijn momenten die je doen beseffen dat er meer is…

Hoi, Ik ben Samia

Business Coach | Certified BG5 consultant.
Mijn partner in crime? Dat is Koen, mijn man. Samen vormen we een onverschrokken duo, altijd speurend naar nieuwe paden die beter bij ons passen. Onconventioneel? Absoluut. Wij zijn diegenen die graag tegen de stroom in zwemmen.

Ons avontuur nam een spannende wending in 2018. Koen, met zijn creatieve geest als architect, droomde van een woning die niet alleen uniek, maar ook zo autonoom mogelijk was. Een thuis dat niet het geijkte pad volgde, maar een statement maakte. Een ode aan wat moeder natuur ons biedt. 

In 2019 was het zover: we verhuisden naar ons nieuwe thuis. Een mijlpaal, een keerpunt. We hadden geen flauw idee hoe ingrijpend dit onze levens zou veranderen. Dit was meer dan een huis, het was een manifestatie van onze dromen en overtuigingen. Een plek waar elk detail een verhaal vertelt van innovatie, duurzaamheid en een diepe verbinding met de natuur.
Welkom in onze wereld, waar het ongewone gevierd wordt en het leven steeds naar meer smaakt.

“Het pad naar Vrijheid, Autonomie en Authentiek succes
is een reis en geen race! “

Op zoek naar vervulling

Voor anderen heb je misschien het succes bereikt dat je verdient. Je hebt een huis die anderen bewonderen, een gezin waar je trots op bent, en een carrière waar velen jaloers op zijn. Jaarlijks trek je erop uit om de wereld te verkennen, jezelf te trakteren op een welverdiende reis of een citytrip zodat je even kunt ontsnappen aan de sleur. 
Thuisgekomen van zo’n reis voel je je opgeladen, klaar om weer aan de slag te gaan. Maar dan, sneller dan verwacht,  heb je alweer nood aan rust.
Het voelt aan als een leegte die niet gevuld wordt door materiële zaken of sociale status. ‘Wat heb ik te klagen?’ vraagt een stem in je hoofd, maar diep vanbinnen weet je dat het meer is dan dat.

Weet je…, het hoeft niet zo te zijn, het kan ook anders!

Vaak voelen we ons vastgelopen in een cyclus die zich maar blijft herhalen, en het lijkt alsof we niet weten hoe we die kunnen doorbreken. Maar het goede nieuws is: je kunt hier vandaag nog verandering in brengen, nu op dit moment.
Vrijheid is een persoonlijke reis. Het is geen universele oplossing, geen formule die je kunt downloaden als een app of vinden in een winkelrek. Het is niet zoals een vakantie boeken, waarbij je even ontsnapt aan de realiteit om de leegte tijdelijk op te vullen. Vrijheid gaat over het diep graven in je werkelijke zijn, het ontdekken van je ware verlangens en angsten, en het begrijpen hoe je geconditioneerd bent.

Als je dat knagende gevoel hebt, dat je zoveel meer uit je leven kunt halen dan wat je nu doet, dat je genoeg hebt van het alleen maar dromen zonder actie, dan is er iets fundamenteels dat je tegenhoudt. En dat ene ding, dat essentiële element dat vaak ontbreekt, is passie. 

Want passie is de brandstof voor verandering, de vonk die je nodig hebt om je dromen om te zetten in realiteit.

Passie is meer dan enthousiasme of een hobby. Het is een diepgewortelde kracht die richting geeft aan je leven, die je motiveert om ‘s ochtends op te staan en de wereld iets te bieden dat alleen jij kunt geven. Het is die innerlijke stem die zegt: ‘Dit is wie ik ben, en dit is wat ik te bieden heb.’

Als je je passie vindt, wordt alles anders. Werk wordt niet langer een taak, maar een expressie van je ware zelf. Uitdagingen worden kansen om te groeien en te leren. En het leven wordt een avontuur vol betekenis en voldoening.

Maak kennis met

Life-Shift Traject

Een Jaar van Doorbraken en Groei Waarin Je Je Passie Ontdekt, Je Talenten Maximaal Benut, en Leert Leven en Ondernemen Volgens Je Eigen Waarden en Normen, Terwijl Je Ware Vrijheid Ervaart.”

Wat mag je verwachten van dit traject?

Dit traject is ontworpen om je te begeleiden bij elke stap van je transitiereis. Het combineert individuele begeleiding met de kracht van gelijkgestemden en de expertise van professionals, en is verrijkt met een ervaring die je helpt jezelf te ontdekken en te ontwikkelen op manieren die je misschien nooit voor mogelijk had gehouden. 

Kick off

We starten het traject met een Kick off van 2 dagen

 • Alles inbegrepen
 • 19 & 20 april 2024
 • regio Oost of West – Vlaanderen

Fase 1 | Clarety-Kick

Is de meest intense periode, waar je ontdekt wie je bent, wat je passies zijn en waar je vervulling van krijgt.

 • Volledig uitgewerkte BG5 (Zakelijke Human Design)analyse
 • Duurtijd 4 maanden
 • 6 één op één online sessies
 • Beschikbaar tussentijds

Fase 2 | Freedom-Flow

Is een periode waar je ontdekt wat je tegenhoudt om te doen wat je echt wilt doen en hoe je dit kunt elimineren, je wordt omringd door top experten die je hiermee zullen helpen

 • Duurtijd 5 maanden
 • 8 één op één online sessies
 • Beschikbaar tussentijds

Summit Zuid Frankrijk

Tijdens Fase 3 trekken we ons terug in het pittoreske dorpje Mons waar we in beperkte groep ons plan uitwerken

 • Duurtijd 5 dagen
 • Max 6 deelnemers
 • Top Experten aanwezig die je helpen om vrij te zijn in de materiële wereld

Fase 3 | Time for action

Tijdens deze fase zetten we ons plan om in realiteit

 • Duurtijd 3 maanden
 • 6 één op één online sessies
 • Beschikbaar tussentijds

“Je leven is beperkt, verspil het niet door te wachten tot iemand anders het voor je doet!”

Diverse expertises

De nodige experten achter jouw reis richting vrijheid en autonomie

In ons Life-Shift Traject begrijpen we dat ware vrijheid en autonomie in het leven en op het werk een holistische aanpak vereisen. Daarom hebben we samenwerkingen opgezet met een groep van gerenommeerde experten uit verschillende domeinen. Hun expertise is een meerwaarde om je bijkomende kennis en inzichten te geven die nodig zijn om ook in de fysieke wereld vrij en autonoom te leven en te werken.

Life-Shift Summit

Vijfdaagse transformatie in het Zuiden van Frankrijk

Mons is een klein, charmant dorpje in Zuid-Frankrijk, bekend om zijn adembenemende uitzichten en serene atmosfeer. De rustige omgeving biedt een perfecte achtergrond voor reflectie en groei. De authentieke Franse cultuur en de natuurlijke schoonheid van de regio zullen bijdragen aan een onvergetelijke ervaring.

Deze summit is meer dan een educatieve ervaring; het is een kans om jezelf onder te dompelen in een omgeving die zowel rustgevend als stimulerend is, terwijl je werkt aan het verwezenlijken van je persoonlijke en professionele doelen. Bereid je voor op een reis die niet alleen je carrière, maar ook je leven zal transformeren.

Toepassing van Geleerde Kennis

Je krijgt de kans om de inzichten en vaardigheden die je tijdens het programma hebt opgedaan, actief toe te passen. Dit is een cruciale stap in het verankeren van je leerervaringen.

Intieme Groepsinteractie

Deel je ervaringen en leer van je mededeelnemers in een intieme groepssetting. Deze interacties zullen waardevolle perspectieven en inzichten bieden die je groei verder zullen bevorderen

Samenwerking en Netwerken

Er zullen momenten zijn waarop je samenwerkt met anderen, ideeën uitwisselt en aan je plan werkt. Dit bevordert niet alleen de samenhang binnen de groep, maar biedt ook uitgelezen netwerkmogelijkheden.

Toegang tot Experten

Een team van deskundigen zal ter plaatse zijn om al je vragen te beantwoorden en persoonlijke begeleiding te bieden. Hun expertise zal een extra dimensie toevoegen aan je leerervaring.

Luxe Verblijf en Voorzieningen

Het all-in pakket omvat je vlucht heen en terug vanuit België, verblijf in een luxe appartement, drie maaltijden per dag, en diverse inspirerende uitstapjes. Alles is geregeld zodat jij je volledig kunt focussen op je groei en ontwikkeling.

Life-Shift traject

Wie kan deelnemen aan dit traject

Dit traject is ontworpen om je te begeleiden bij elke stap van je transitiereis. Het combineert individuele begeleiding met de kracht van gelijkgestemden en de expertise van de professionals, en is verrijkt met een ervaring die je helpt jezelf te ontdekken en te ontwikkelen op manieren die je misschien nooit voor mogelijk had gehouden. 

 • Je bent bereid om te transformeren
 • Je bent bereid om actief mee te werken
 • Je staat open voor nieuwe inzichten
 • Je bent bereid om je verantwoordelijkheid op te nemen

FAQ

Veel gestelde vragen

Elk traject biedt unieke mogelijkheden en inzichten. Het Life-Shift traject is speciaal ontworpen om diepgaande, persoonlijke en zakelijke transformatie te bieden met behulp van bewezen methoden. Sta open voor de mogelijkheid dat dit traject de sleutel kan zijn die je zoekt.

Jij bent baas over je agenda en jij stelt je prioriteiten.
Besef, Als je alles laat zoals het is, zal alles blijven zoals het was.

Die kans zit er inderdaad in, wanneer we merken dat je er bijvoorbeeld nog niet klaar voor bent of omdat het misschien nu de moment nog niet is. We willen dat je het maximale uit het traject kunt halen.
Het feit dat je overweegt deel te nemen, toont al je toewijding en potentieel.

Dit traject is een 1:1 premium aanbod, het is een allesomvattend traject en is exclusief weggelegd voor ondernemers die nu willen transformeren.
Wanneer we na de Life-Shift Call beslissen om samen te werken zal de prijs van de investering meegedeeld worden.

Ja, de overeenkomst is een teken van wederzijdse toewijding en professionaliteit. Het legt de basis voor een gestructureerd en serieus traject, wat jouw kansen op succes alleen maar vergroot. Het biedt duidelijkheid en zekerheid over wat je kunt verwachten.

Wanneer je een ondernemer bent kan het één niet zonder het ander. Dus beide facetten worden verwerkt in dit traject, zowel persoonlijk als zakelijk groei.

We garanderen een programma van de hoogste kwaliteit, voorzien van alle kennis, handvaten en ondersteuning die je nodig hebt om je persoonlijke en professionele potentieel te bereiken.

Wat Wij Beloven: Toegang tot deskundige begeleiding en een ondersteunende gemeenschap. Een diepgaand, gepersonaliseerd leertraject dat rekening houdt met jouw unieke behoeften en doelen. Een veilige omgeving die stimuleert tot groei, zelfontdekking en praktische toepassing van geleerde principes.

Jouw Verantwoordelijkheid: Wij kunnen de handvaten en begeleiding bieden, maar de toepassing en integratie van wat je leert, ligt in jouw handen. Jouw transformatie en succes zijn afhankelijk van je bereidheid om de geleerde principes actief toe te passen in je dagelijkse leven en werk. Wij zijn er om je te ondersteunen, maar jouw engagement en inspanningen zijn essentieel om de volledige voordelen van het Life-Shift traject te ervaren.

Onze Inzet voor Jou: Wij zetten ons in voor jouw groei en succes. Als je je volledig inzet en actief deelt in het proces, staan wij garant voor een ervaring die je leven en werk zal transformeren. Ons doel is jou te begeleiden naar een staat van grotere zelfkennis, vrijheid en vervulling, zowel persoonlijk als professioneel.

Stuur mij gerust een mailtje hello@samia-wielfaert.be