Loopbaanbegeleiding

Wie ben je en hoe komen je skills het meest tot hun recht?

Je bent een werknemer of ondernemer en je stelt je vragen wat je nu precies wilt. Je kunt het niet benoemen maar het is alsof je “iets” mist in je carrière of je business. Herkenbaar? Dan kan loopbaanbegeleiding een meerwaarde voor je zijn.

Je kent ze wel, de assessment tools

Wanneer je het mij vraagt, ellenlange vragenlijsten… 

Als sollicitant begin je eraan met volle goesting maar na de 30ste vraag heb je zoiets van, pfff… hoeveel nog?!

Right?!


En als werkgever krijg je vervolgens de conclusie toegestuurd in een keurig rapport, met als advies, de kandidaat is wel of niet geschikt voor de openstaande vacature. Maar… soms kan het ook zijn wanneer het rapport een go aangeeft dat je na een tijdje tot het besef komt dat dit profiel toch niet geschikt is voor deze functie of niet past in het bedrijf.

Hmm…  bad luck of ligt het aan iets anders?


Waar past BG5 dan in?

Wel, BG5 kan je vergelijken met een assessment tool, met dat grote verschil dat je geen ellenlange lijsten hoeft in te vullen en je aan geen kanten de uitkomst kunt manipuleren. Het is wat het is, je kunt er niet omheen.


Assessment tools leggen de focus op

Hetgeen we denken te zijn, de bewuste kant. BG5 legt niet alleen de focus op wie we denken te zijn maar ook op wie we werkelijk zijn.

Voor wie?

 • Je staat op een kruispunt in je carrière en je weet niet welke kant je uit wilt.
 • Iedere ochtend sta je op en je sleept je naar je werk
 • Het verlof is nog niet helemaal gedaan en je bent al aan het plannen voor het volgende verlof
 • Je stelt jezelf de vraag of je wel op je plaats zit
 • Je voelt dat je op de toppen van je tenen loopt en je vraagt je af hoe lang je dit nog volhoudt
 • Het is alsof dat alles op je schouders terecht komt
 • Misschien heb je het gevoel dat je de boel daar liever smijt en vertrekt
 • Je bent prikkelbaar en je kunt moeilijk iets verdragen

Klaar om

een beslissing te nemen die je leven positief zal veranderen? Boek dan nu een verkennend gesprek in.

Welk obstakel

je ervaart op de werkvloer, alles begint bij het begin, namelijk naar de kern gaan. Van waar komt het obstakel en hoe kunnen we dit oplossen?!

Ben je er klaar voor om je skills naar boven te laten komen?

Dan ben je op de juiste plaats! Loopbaanbegeleiding is ontworpen om je te helpen het potentieel en de mogelijkheden te ontdekken hoe jij optimaal functioneert op de werkvloer. Tijdens de sessie geef ik je de tools in handen zodat je terug happy naar je werk gaat.

Verdiepend en inspirerend

Loopbaanbegeleiding is verdiepend en inspirerend! Ontdek je ware levensdoel, begrijp hoe je de juiste beslissingen kunt nemen voor een stabiele en zekere toekomst en ontdek wat er nodig is om je unieke energie de wereld in te sturen.

Je krijgt inzicht in hoe je optimaal functioneert op de werkvloer, niet alleen intellectueel maar ook op verschillende vlakken. Inzicht hierin brengt helderheid wie je bent en hoe een ander functioneert.

Loopbaanbegeleiding kan je helpen om in je eigen kracht te gaan staan, afstand te nemen van destructieve patronen en je open te stellen voor de mogelijkheden van een zelfverzekerde toekomst! Met dit goed geïnformeerde inzicht in jezelf zal je betere beslissingen kunnen nemen die volledig met je resoneert.

Loopbaanbegeleiding is mogelijk doormede van

Boek een Meet Up Call in

Benieuwd of dit een meerwaarde voor jou kan betekenen? Boek hier een vrijblijvende gratis meet up call in, ik luister graag naar jouw noden. Of stuur mij een mailtje met je vraag.

Waarom zou je met mij in zee gaan

Mijn kernkwaliteiten die jou kunnen helpen

Iedereen heeft z’n eigen kernkwaliteiten die een meerwaarde kunnen zijn voor anderen, dit zijn enkele van mijn kernkwaliteiten die jou kunnen helpen!
 • Ik laat je groeien
 • Ik geef je concentratie
 • Ik geef je efficiëntie
 • Ik maak of hou je bedrijf financieel gezond
 • Ik leg iets uit in begrijpbare taal met logica
 • Ik neem de helicopterview aan