MindFlow Event

Een mindblowing event voor MidPreneurs (40+ ondernemers) die iets missen in hun leven of business maar niet weten wat.

MindFlow is een exclusief event waar MidPreneurs de kans krijgen om hun leven een nieuwe richting te geven.
Ontdek hoe je obstakels overwint, belemmeringen doorbreekt en je authentieke zelf ontdekt. Een unieke kans om van aarzeling naar daadkracht over te gaan en van een kruispunt in je leven naar een pad vol groei en succes. Bereid je voor op een transformerende reis waar je samen met andere gelijkgezinde ondernemers bouwt aan een toekomst waarin je in volle kracht en authenticiteit leeft en onderneemt.

Voor wie?

Voor MidPreneurs die Verlangen naar Meer

Als jij een ondernemer van 40 jaar of ouder bent en je voelt dat er meer is in het leven dan je momenteel ervaart, dan is deze workshop op maat gemaakt voor jou. Het is een kans om diepgaande inzichten te verkrijgen en de weg vrij te maken voor een vervullend bestaan.

Voor Degenen die de Rem Willen Loslaten

Deze workshop is ontworpen voor MidPreneurs die op de rem staan, maar klaar zijn om die remmen los te laten. Als je wilt begrijpen waarom je vastzit en concrete stappen wilt zetten richting verandering, dan is dit de gelegenheid waar je naar op zoek bent.

Voor Wie Op Zoek is naar meer betekenis

Deze workshop is bedoeld voor MidPreneurs die een verschuiving in hun leven willen ervaren, meer vervulling zoeken en bereid zijn stappen te zetten naar een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens.

samia human design

“Waarom wachten op later als het heden klaarligt om ontdekt te worden?”

Wat mag je verwachten

Transformeer, doorbreek belemmeringen en ontdek je ware potentieel op het MindFlow Event.

  • Een boost voor je zelfvertrouwen
  • Loslaten wat jou niet langer meer dient
  • Inzicht waarom je jezelf belemmert 
  • Praktische handvaten om je voet van de rem te halen
  • Het ontdekken van nieuwe perspectieven
  • De kracht om in de actie te gaan

MindFlow Event

Zet je op de wachtlijst en ontdek de voordelen

  • Voorrangstoegang
  • Community connectie
  • Beperkte plaatsen
  • Wordt slechts 1 keer per jaar georganiseerd

Meest gestelde vragen

FAQ

MindFlow is speciaal ontwikkeld voor gepassioneerde ondernemers van 40 jaar en ouder die op zoek zijn naar een transformerende ervaring. Als je het gevoel hebt dat het tijd is om een nieuwe richting in te slaan, je passie te herontdekken en voluit te leven in de tweede helft van je leven, dan is MindFlow de perfecte gelegenheid voor jou.

Het MindFlow-event is specifiek ontworpen voor 40+ ondernemers die zich op een kruispunt in hun leven bevinden en een diepgaande verandering willen ervaren. Of je nu jarenlang succesvol bent geweest, het gevoel hebt dat je iets mist, of vastzit in belemmerende overtuigingen, MindFlow biedt een unieke kans om obstakels te overwinnen, je authentieke zelf te ontdekken en te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Dit event is voor diegenen die bereid zijn de leiding over hun leven te nemen en te streven naar een pad vol vervulling, groei en succes.

MindFlow is ontworpen om je leven op een diepgaande manier te veranderen. Tijdens het event krijg je de kans om obstakels te overwinnen, belemmeringen te doorbreken en je authentieke zelf te ontdekken. Het is een unieke gelegenheid om van aarzeling naar daadkracht te gaan, van een kruispunt in je leven naar een pad vol groei en succes. Door samen met gelijkgezinde ondernemers te bouwen aan een toekomst waarin je in volle kracht en authenticiteit leeft en onderneemt, zal MindFlow je transformerende inzichten en handvaten bieden.

Na het MindFlow-event eindigt onze ondersteuning niet. We bieden een follow-upprogramma om ervoor te zorgen dat je niet terugvalt in je oude patronen maar daadwerkelijk je einddoel realiseert.

Human Design is een integraal onderdeel van alle programma’s en coaching trajecten ook het MindFlow-event. We geloven sterk in de kracht van zelfontwikkeling en het begrip van je blauwdruk. Tijdens het event zullen we Human Design gebruiken als een waardevol instrument om je te begeleiden bij het herontdekken van je passie, het overwinnen van obstakels en het onthullen van je authentieke zelf. Het biedt diepgaande inzichten die je zullen helpen bij het nemen van de juiste beslissingen en het vormgeven van je levenspad in lijn met je ware potentieel.