Waarom zou je nu naar mij luisteren

Hoi, mijn naam is Samia

en ben Holistisch Coach & business coach alsook een professionele Human Design reader gespecialiseerd in Business & carrière.

Gehuwd met Koen Vandewalle en samen hebben we 5 kinderen (yep…. een gezellige boel ;)). Ons gezin is compleet met onze hond Zita, een Oud Duitse Herder.

We houden ervan om samen tijd door te brengen, diepgaande gesprekken te voeren met ruimdenkende mensen, boeken te lezen, te koken en te genieten van een goed glas wijn.

Goesting om mijn energie te voelen

Een fragment uit mijn zoom

Het verleden

Toen ik mijn carrière in 2018 als boekhouder fiscalist goodbye vaarwel had gezegd wilde ik mij focussen op ondernemers, ik wilde hen helpen om meer inzichten te krijgen in hun business. Zo gezegd zo gedaan, ik volgde tal van opleidingen coach, business coach, analyse verwerking, noem maar op. Maar mijn honger was niet gestild, ik miste iets om het groter geheel te kunnen zien om mijn klanten nog meer te kunnen helpen. En toen kwam Human Design op mijn pad.

Hoe heeft Human Design mij geholpen op vlak van mijn business?

Na het volgen van een opleiding als Human Design analist merkte ik dat mijn leven een serieuze wending had gekregen, alles verliep in een bepaalde flow. Ik had minder stress en ik had eindelijk rust in mijn hoofd.

Ik was verbaasd wat het met mij had gedaan als individu dat ik dit kost wat kost ook in mijn business wilde toepassen.

Ik was het moe om steevast op zoek te moeten gaan naar klanten, ik wist dat ik heel wat mensen kon helpen maar ze bleven gewoon uit. En daar wilde ik verandering in brengen. Ik besliste om dit eveneens toe te passen in mijn onderneming.

Halleluja, wat een verademing… Ik merkte algauw dat ik functioneerde als een magneet en dit gewoon door mijn werkelijke zijn te zijn en te ondernemen volgens mijn design, en dat, dat is de reden waarom ik doe wat ik doe, omdat iedereen het recht heeft succesvol te zijn als het met de juiste intentie is.

Wat vertelt mijn chart

Zoals eerder gezegd, iedereen heeft zo zijn eigen talenten en die zet ik dagelijks in om andere mensen te helpen. Misschien begin ik eerst met mijn purpose, waarom ben ik hier op deze aardbol?

Ik ben hier om mensen er zich bewust van te maken over hun bepaalde overtuigingen, ik ben hier om uit te leggen hoe het anders kan in een begrijpbare, logische taal.

Hoe kan ik je helpen

Misschien kan dit een meerwaarde voor je zijn

Enkele van mijn sterke kanten

 • Het zien van obstakels in een mum van tijd
 • Het patroon op afstand zien en verklaren (helicopterview)
 • Oplossingen aanreiken die logisch te verklaren zijn
 • Een business financieel gezond maken en/of houden
 • Anderen in de kijker zetten op een authentieke manier
  Hoe omschrijven anderen mij

  Altijd fijn om het te horen van een ander…

  • Jouw openheid en luisterbereidheid, maakt dat anderen zich openstellen om zich te laten helpen. –Koen Vandewalle
  • Je bent rechtuit en geeft oplossingen. – Brenda Utterwulghe
  • Je hebt het hart op de tong en op de juiste plaats. Je bent empathisch, integer, correct en respectvol. – Nancy Geeroms
  • Je bent een houvast, een stok achter de deur, een luisterend oor, … iemand die begrijpt wat een bedrijf runnen inhoudt. – Elise Covemaeker
  • Je niet aflatende drive om ervoor te gaan, “deure” te doen, door steeds opportuniteiten te zoeken en te zien. Dat maakt je zo verschillend als coach. – Anoniem
  • Echt luisteren naar de problemen en die ook aanpakken. Niet rond de pot draaien. De essentiële dingen aanpakken – Anoniem

  Belangrijk om te weten

  Niet van mijn gewoonte, ma bon…

  Misschien is het voor jou belangrijk 😉

  Sommige mensen vragen zich af wat mijn expertises zijn en of ik daar de nodige opleidingen voor gevolgd heb. Het is niet van mijn gewoonte om mezelf te bewijzen maar goed, ik merk dat er daar wat nood aan is, dus bij deze… mijn opleidingen zijn héél ruim en divers, ik beperk mij tot het essentiële die voor jou een meerwaarde kunnen betekenen.

  • Boekhouder – fiscalist
  • Life coach
  • Business coach
  • Loopbaancoach
  • Human design analist
  • Human Design business analist
  Positieve energie
  Mijn missie

  Ik geloof

  dat ieder mens met de juiste intentie het recht heeft om succesvol te zijn. En daarom doe ik wat ik doe. Samen ontdekken we jouw betekenis op deze aardbol en kaderen we jouw unieke pad. Zodat je onafhankelijk en vrij kunt handelen. Als energie ontsteker laat ik je positief naar het leven kijken en geef ik je de nodige wijsheid mee vanuit mijn eigen levenservaringen.