Waarom zou je nu naar mij luisteren

Hoi, mijn naam is Samia

Hallo, ik ben Samia geboren in 1975 in de West Vlaanderen 😉

Gehuwd met Koen Vandewalle, mama van 2 kids, samen hebben we 5 machtige kinderen enne…ons gezin is compleet met onze oud Duitse Herder Zita.

We houden ervan om samen tijd door te brengen, diepgaande gesprekken te voeren met ruimdenkende mensen, boeken te lezen, te koken en te genieten van een goed glas wijn.

Mijn verhaal

Ik neem je mee naar 2017…
Ik zit aan mijn bureau en voel de stress opkomen wanneer ik kijk naar de dossiers die fiscaal nog moeten afgewerkt worden. 

Als ik heel eerlijk ben met mezelf, vind ik het meer een opgave, een gevoel die ik eerder kan beschrijven als, ik doe het omdat het moet, ik doe het omdat het van mij verwacht wordt, ik doe het om mijn centen te verdienen, maar… niet meer vanuit een passie.

Ik voel aan mezelf dat ik in een bepaalde transformatie zit.  Je kent het wel, de welgekende midlife crisis, ik ben er zo van overtuigd dat dit moment nu is aangekomen. Ik doe research, maar eerlijk, ik kan mezelf niet echt vinden in de omschrijvingen van de midlife crisis, ik heb geen zin om een motor aan te kopen of andere zaken die eerder gelinkt zijn aan dat ene instant gevoel om happiness te ervaren. Neen ik voel dat ik wil groeien maar eerder innerlijk groeien, ik voel dat het tijd is voor iets anders.

Ik vertel mijn naasten wat ik ervaar, sommigen begrijpen het en anderen bestempelen het terug met de midlife crisis en vegen het zo van tafel. 
Uitspraken zoals: “Je hebt hier zo hard voor gewerkt, ga je dat nu allemaal overboord gooien?” of “Blijf ne keer met uw voeten op de grond!”
“Ga je weeral iets anders doen?” 
zijn mij niet vreemd…

En toch, toch voel ik de drang naar transformatie. Ik proef van verschillende opleidingen om mijn honger te stillen en beetje bij beetje begint mijn passie te komen voor persoonlijke groei, ik vind het zo fascinerend hoe onze mind in elkaar zit en ons allerlei blaaskes wijsmaken.

De weken gaan voorbij…

De tijd gaat voorbij

Ondertussen ben ik gestart als businesscoach, ik kan niet klagen heb mijn werk, maar ik voel dat er nog iets ontbreekt, maar geen idee wat…
Ik volg een cursus marketing (jaja voor de verandering, nog een cursus ;)) een boeiend onderwerp maar ondertussen weet ik, dat iets wat werkt voor een ander niet perse voor mij kan werken. 
En plots triggert er mij iets, iets waar ik enorm naartoe word gezogen tijdens 1 van de sessies. 
Ik heb de eer om kennis te maken met Human Design, geloof het of niet maar vanaf dag 1 heeft die tool mijn hart veroverd. Ik verdiep er mij in en alle puzzelstukes klikken in elkaar. 
Nu begrijp ik waarom ik doe wat ik doe, nu begrijp ik waarom sommige zaken niet werken voor mij, nu begrijp ik waarom ik al 30 keer verhuisd ben en al 5 diploma’s op zak heb en nu begrijp ik de ander zoveel beter.

2021

Tijd om mijn grenzen te verleggen!

Ik wil er nog meer over weten en beslis om een opleiding te volgen aan het Officiële BG5 Business instituut om als gecertifieerd consultant op te treden zodat ik anderen kan helpen in hun zoektocht en persoonlijke groei.
Ik bloei open, het enige wat er nog uit mijn mond komt is Human Design, beetje bij beetje deel ik mijn geleerde kennis en merk ik wat het voor mezelf doet maar ook wat het voor anderen doet.

Jarenlang heb ik aan mezelf getwijfeld!

waarom ik niet tevreden kon zijn met het leven dat ik had, jaren ben ik op zoek geweest naar mezelf en wilde ik een betekenis hebben op deze aardbol, ik had nood om uit te leggen hoe het anders kan, maar voelde een enorme weerstand bij veel mensen. 

Nu begrijp ik het waarom der dingen, iedereen is hier met een bepaalde boodschap, ikzelf ben hier om anderen uit een bepaalde overtuiging te halen door logische inzichten te geven en over te brengen in begrijpbare taal. Maar ik dien hiervoor uitgenodigd te worden.

Samia Human Design

Het is geen evidentie

maar beetje bij beetje draag ik mijn steentje bij om de wereld wat mooier te maken en dit door anderen inzicht te geven wie ze zijn, waar ze goed in zijn en waarom ze hier zijn, ik help hen om hun droom om te zetten in werkelijkheid, ik help hen om te transformeren en de dingen te doen waarvoor ze iedere dag gepassioneerd hun bed willen uitkomen.
Zo dankbaar om dit te mogen meemaken, I ❤️ my job!

Hoe kan ik je helpen

Misschien kan dit een meerwaarde voor je zijn

Enkele van mijn sterke kanten

  • Het zien van obstakels in een mum van tijd
  • Het patroon op afstand zien en verklaren (helicopterview)
  • Oplossingen aanreiken die logisch te verklaren zijn
  • Een business financieel gezond maken en/of houden
  • Anderen in de kijker zetten op een authentieke manier
Niet van mijn gewoonte, ma bon…

Misschien is het voor jou belangrijk 😉

Sommige mensen vragen zich af wat mijn expertises zijn en of ik daar de nodige opleidingen voor gevolgd heb. Het is niet van mijn gewoonte om mezelf te bewijzen maar goed, ik merk dat er daar wat nood aan is, dus bij deze… mijn opleidingen zijn héél ruim en divers, ik beperk mij tot het essentiële die voor jou een meerwaarde kunnen betekenen.

  • Boekhouder – fiscalist
  • Life coach
  • Business coach
  • Loopbaancoach
  • Gecertifieerd BG5 analist (Zakelijke Human Design)
Positieve energie
Mijn missie

Ik geloof

dat ieder mens met de juiste intentie het recht heeft om succesvol te zijn. En daarom doe ik wat ik doe. Samen ontdekken we jouw betekenis op deze aardbol en kaderen we jouw unieke pad. Zodat je onafhankelijk en vrij kunt handelen. Als energie ontsteker laat ik je positief naar het leven kijken en geef ik je de nodige wijsheid mee vanuit mijn eigen levenservaringen.