Unlock your full business potential

Een online 24 weken programma voor solo ondernemers in een intieme groep.

Vergeet hetgeen wat je als ondernemer bent aangeleerd

Als solo ondernemer zijn we altijd op zoek hoe we onze business kunnen optimaliseren. Laat ons zeggen, jezelf onderscheiden van de “massa”, je krijgt dan tal van advies die je vervolgens alweer doet beseffen dat ook dat niet werkt. Wel als ik heel eerlijk mag zijn, jij bent niet gemaakt om standaard te functioneren . Iedere individu is uniek, dus lijkt het mij maar logisch dat je op een authentieke manier dient te ondernemen, toch?

Ben je er klaar voor om je bedrijf

naar een hoger niveau te tillen?

Dit programma is voor ondernemers die op zoek zijn naar een succesvolle manier van zakendoen. Je leert hoe je Human Design kunt integreren in alles wat je doet, zodat je eindelijk het succes kunt bereiken dat je verdient.

Unlock your full business potential

Het programma is praktijkgericht en biedt alle tools en kennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Bovendien maak je deel uit van een van een groep ondernemers die op dezelfde reis zijn als jij.

Wat mag je verwachten


Gedurende 24 weken neem ik je mee op ontdekkingstocht en begeleid ik je richting het gewenste succes dat jij verdient!

  • Ontdek je ware zakelijke potentieel met de hulp van Human Design
  • Krijg 24 weken lang persoonlijke begeleiding en ondersteuning
  • Profiteer van de collectieve wijsheid en inzichten van andere ondernemers
  • Ontvang een liefdevolle schop onder de kont wanneer dat nodig is
  • Ontvang wekelijkse uitdagingen om je op koers te blijven

“Het contact met Samia was erg aangenaam. Ik kreeg antwoorden op enkele concrete vragen. Hierin is Samia zeker een meerwaarde.”

Ine Deschamps

Unlock your full business potential

Is een 24 weken programma waar je samen met mij en met een beperkte groep ondernemers op ontdekkingsreis gaat. Het programma is praktijk gericht en zal je helpen Human Design te integreren in alles wat je doet, zodat je het nodige succes zal krijgen die je verdient.

Inspirerend

Ik geef je inspiratie

Tijdens de sessies krijg je massa’s inspiratie om onmiddellijk aan de slag te gaan.

Veilig

Een veilige omgeving

In de groep kunnen we onszelf zijn, ik creëer een veilige ruimte zodat we een intense groep vormen.

Waarde

Ik geef je eigenwaarde

Soms twijfel je als ondernemer waar je goed in bent, ik laat je reflecteren en help je om je valkuilen te kantelen.

Mijn belofte naar jou toe

Beloftes maken het blijft een tricky one als ondernemer en toch, toch ben ik ervan overtuigd dat dit programma
Je zal helpen in je groeiproces

Als ondernemer zijn we altijd op zoek om onszelf te verbeteren. Hier gaat het om authenticiteit en niet om de beste te willen zijn.

Een diepgaand traject is

Als holistische coach is het mijn missie om de mens in z’n geheel te zien. En dat is wat we doen tijdens dat traject.

Je zoveel inzichten zal geven

Als ondernemer staan we er vaak alleen voor en net om die reden is het zo belangrijk om die inzichten te krijgen.

VIP lijst

De nieuwe groep start op 20/04/2023

Gedurende 24 weken ben ik je mentor, ik help je om Human Design in je business te integreren, zodat je het nodige succes zult ervaren die je verdient.

Zet je op VIP lijst

Ik werk enkel met de VIP lijst, wanneer je niet op de lijst staat is de kans groot dat je dit aanbod misloopt. Bovendien ontvang je een schone korting als je op de VIP lijst staat.

De VIP lijst is niet bindend

Je hebt absoluut geen verplichtingen wanneer je op de VIP lijst staat 😉

Volgende traject

Geen idee wanneer ik het volgende traject lanceer. Dus heb je nood aan een dergelijk traject wacht niet langer zou ik zeggen 🙂

Begint het te kriebelen?

Registreer je hier op de VIP lijst, je hebt geen enkele verplichtingen.

Boek een Meet Up Call in

Twijfel je of dit een meerwaarde voor jou kan betekenen? Boek hier een vrijblijvende gratis meet up call in, ik luister naar jouw noden.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur mij gerust een mailtje!

Wil je binnenkort starten als ondernemer dan is dit programma een absolute aanrader want dit zit je onmiddellijk op koers.

Ja hoor, wanneer je beslist om in te tekenen dan krijg je de mogelijkheid om in 5 termijnen te betalen.

Ja hoor, jouw factuur mag 100% opgenomen worden in kost onder opleidingen.

Kennis hebben over Human Design is 1 iets, het vervolgens toepassen in je dagelijkse leven en in je business is een ander paar mouwen. Dus neen absoluut geen herhaling.

Kijk… ik reik je de tools aan, het is aan jou om ermee aan de slag te gaan. Je krijgt mijn hulp, advies, inspiratie, maar ik doe het werk niet voor jou, dat dien jij te doen. En wanneer je met dit alles aan de slag gaat dan garandeer ik jou dat je business zal stromen vanuit een flow.

No prob, je doet waar je je comfortabel bij voelt. Iedereen respecteert iedereen.

Het is een intens programma waar je terug leert voelen en reflecteren. Je krijgt tussentijds oefeningen mee, niet zozeer huistaak maar eerder oefeningen waarbij je efkes stilstaat.

Dan is dit programma minder geschikt voor jou. Wanneer je omringd bent met medewerkers kan BG5 een meerwaarde voor jou betekenen. Ik geef je graag meer uitleg, Contacteer mij gerust hello@samia-wielfaert.be

Je krijgt sowieso 1 persoonlijke reading bij de start van het programma en 1 persoonlijk coach gesprek halverwege het programma.

Een groep bestaat uit max 6 deelnemers

No worries, we gaan stap voor stap

In dit programma leer ik je om te ondernemen vanuit authenticiteit, jij bent jij, ik ben ik. Wat voor mij werkt werkt misschien niet voor jou. Het is geen one fits all programma, neen het is ondernemen wie je werkelijk bent. En dat maakt dit programma zo verschillend.

Ik schenk jou een veilige omgeving die ik bewaak zodat iedereen kan delen wat hij of zij wenst te delen.

Kan gebeuren! De zoom wordt telkens opgenomen zodat je er later naar kunt kijken wanneer het jou uitkomt.

Jij bent baas over je agenda! 😉

Jouw investering is 1400,- excl btw, wanneer je registreert op de VIP lijst krijg je een schone korting.

Laat jouw budget het niet toe?

Ik besef dat er nood is aan een dergelijk concept voor heel wat ondernemers, helaas ligt het niet in ieder z’n mogelijkheid om hieraan deel te nemen omwille van financiële redenen. Om die reden is er jaarlijks plaats voor 1 ondernemer die mag geven wat in z’n mogelijkheid ligt. Na een persoonlijk online gesprek maak ik een selectie en laat ik je vervolgens weten of je kan deelnemen onder deze voorwaarden. Het volstaat om mij een mail te sturen met de reden waarom je wilt deelnemen. Heb je er echt nood aan maar lukt het je financieel niet, zet je ego even aan de kant en stuur mij een mailtje met het waarom der dingen, uiteraard blijft dit tussen ons!