YEP We are back in Belgenland!

Efkes kaderen, Koen Vandewalle mijn man en ikzelf hebben een ongelooflijke uitdaging aangegaan deze zomer. Geloof het of niet, gedurende 2.5 maanden verbleven we in Frankrijk aan de Creuse waar we een chaletpark met resto hebben gerund.

Het voelde aan als “Ik vertrek” … met een propvolle aanhangwagen reden we 600 km Frankrijk binnen.

Ik moet toegeven dat ik van uitdagingen hou, laat ons zeggen mijn grenzen verleggen, bijleren en deze kennis delen met anderen.

Ongelooflijk content dat mijn man hierin wilde meegaan want zonder hem was dit niet gelukt, bij deze schatteke nogmaals een dikke dank je wel 😘

Ook hadden we een fantastisch team waaruit schone vriendschappen zijn voortgevloeid.

Ik beken, ik had nog nooit aan het stuur gestaan van een onderneming met medewerkers, hoewel ik er stiekem van droomde, gewoon om het eens mee te maken, ik wilde weten hoe verschillende karakters een hecht team kunnen vormen en hoe ze met respect met elkaar kunnen omgaan en elkaar ook kunnen begrijpen.

Ook is het een gigantische meerwaarde voor mezelf wanneer ik andere ondernemingen help die met medewerkers werken.

Het leuke eraan was dat ik van bijna iedereen hun skills en vaardigheden wist door middel van een BG5 (zakelijke human design) analyse.

Nu, ik moet ook toegeven dat ik niet altijd in de mogelijkheid was om de skills op de juiste plaats in te zetten omdat we handen tekort kwamen en dit vind ik natuurlijk heel jammer.

Het is een avontuur geweest waar we beiden enorm veel lessen hebben geleerd die we kunnen gebruiken in onze huidige business of wie weet richting andere mogelijkheden.

De grootste les die ikzelf eruit heb gehaald is, wanneer je leeft en onderneemt volgens je unieke handleiding komt alles vanzelf.

Op enkele dagen tijd hebben we de lokale Franse harten kunnen veroveren, we werkten tussen de 14 – 17 uur per dag, het was echt intens, het voordeel was dat de kilootjes eraf vlogen 😅

Nu om nog eens terug te komen op de lange uren die we werkten, ik weet dat er heel vaak wordt verkondigd dat je meer rust dient te nemen om je work life balans in evenwicht te houden

hmm…

laat ons zeggen bouwers (generators) en express bouwers (manifesting generators) zijn hier om te werken en als ze doen wat ze graag doen dan kloppen ze uren en kunnen ze vaak blijven doorgaan, uiteraard is er een grote maar, want er zijn nog verschillende factoren die parten spelen hoe energetisch een individu is.

Maar dit is nu iets wat ik als express bouwer echt heb mogen ervaren, ik ging moe maar voldaan slapen en ‘s morgens sprong ik actief terug uit mijn bed, wel meestal dan toch 😉

Ik ben beretrots op wat we daar hebben verwezenlijkt op een plaats die we niet kenden en waar niemand ons kende. Het was van niets naar iets op een jaja… een heel korte termijn.

En weet, dat ook jij, tot veel meer in staat bent dan dat je misschien denkt 💕

Wordt vervolgd 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *